Kórházi ágyáról posztolt a Lipcse magyar válogatott focistája

RB Leipzig - Atalanta Bergamo Sports soccer Quarterfinals First leg Horizontal EUROPA LEAGUE
07 April 2022, Saxony, Leipzig: Soccer: Europa League, RB Leipzig - Atalanta Bergamo, knockout round, quarterfinals, first leg, Red Bull Arena. Leipzig's Willi Orban (l-r), Leipzig's Konrad Laimer and Leipzig's Andre Silva celebrate after the goal for 1:1. Photo: Jan Woitas/dpa (Photo by JAN WOITAS / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Willi Orbán kórházi ágyról jelentkezett be az instagramon. A magyar válogatott és a Lipcse focistája őssejtet adományoz, hogy ezzel életet menthessen.

„Sziasztok, ma őssejtet adományozok valakinek, ezzel megadva az esélyét annak, hogy megmenthessem az életét. Ez a valaki csak ezen keresztül kaphat esélyt az életre – ez az egyetlen esélye.

2017-ben jelentkeztem lehetséges donornak, és amikor szóltak, hogy megvan az egyezés, adományozhatok valakinek, akinek szüksége van rá, egy másodpercig sem hezitáltam. Csak remélni tudom, hogy a közreműködésemmel ez az illető jobban lesz.

Te is segíthetsz, és reményt adhatsz a jelentkezéseddel, csak együtt vagyunk erősek. Taio, egy kisfiú Lipcséből, de még agyon sokan várnak az egyező donorukra" – írta Willi Orbán a közösségi oldalán az elérhetőségekkel egyetemben a poszt alatt.