PSG: lovas balesetet szenvedett, intenzív osztályon ápolják a klub kapusát

Vágólapra másolva!
2023.05.28. 15:45
null
Sergio Rico beverte a fejét az esés következében (Fotó: Getty Images)
Hivatalos Twitter-oldalán számolt be a Paris Saint-Germain, hogy a klub második számú kapusát, Sergio Ricót baleset érte. A Relevo információi szerint a spanyol játékos leesett a lováról és súlyos sérüléseket szenvedett, intenzív osztályon ápolják.

 

Súlyos baleset érte a Paris Saint-Germain kapusát, Sergio Ricót. A korábban a Fulhamben, a Sevillában és a Mallorcában is megforduló játékos a Relevo információi szerint lovagolt, amikor egy elszabadult állat ütközött vele, ennek következtében pedig a földre esett.

A korábbi spanyol válogatott kapust mentőhelikopterrel egy sevillai kórház intenzív osztályára szállították, ahol koponyasérülése miatt azonnal intubálták és ebben az állapotban tartják, ameddig a szükséges vizsgálatokat elvégzik. A COPE továbbá arról számolt be, hogy miután a játékos a földre esett a lova megijedt és fejbe rúgta, ami miatt a kapus agyvérzést kapott.

Sergio Rico vasárnap reggel érkezett Spanyolországba, miután szombaton bajnoki címet ünnepelhetett a PSG-vel, a klub vezetőedzője, Christophe Galtier pedig szabadnapot adott játékosainak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik