Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rejtett üzenetek a Katalin hercegné betegségét bejelentő videóban

Katalin hercegné előző pénteken véget vetett a január óta tartó találgatásoknak, videóüzenetben közölte a szomorú hírt, hogy rákbetegséggel küzd. Bejelentése az egész világot megdöbbentette.

Ahogyan azt mi is megírtuk, Katalin a betegséget bejelentő videójában megköszönte a sok támogatást és jókívánságot is, amit az emberektől kapott. A felvételen azonban vannak olyan részletek, amelyekről nem is gondolnánk, hogy tudatosan választottak ki, ugyanis ezeknek is különleges üzenetük van. Sarah Oliver, a Mail on Sunday újságírója szerint, különösen érdemes figyelni a hercegnő öltözékére, valamint a videó hátterére – írja a Bunte. 

Katalin hercegné személyes kedvence

Katalin amellett, hogy hercegné, édesanya, feleség és háziasszony is – ezt az üzenetet közvetítette egyszerű, breton csíkos pulóvere. Aki figyelemmel kíséri Vilmos herceg feleségének életét, jól tudja, hogy a hercegné egyik kedvenc ruhadarabja a kötött, csíkos pulóver, amely szerinte ideális viselet a mindennapok során, különösen ősszel és télen.

A háttér sem volt véletlen

A videófelvételen a háttér, a tavasz egyik legnépszerűbb virágaival, a nárciszokkal borított rét is világos üzenetet közvetít. Ez a gyönyörű, sárga virág ugyanis az újrakezdés, az újjászületés és a remény szimbóluma, valamint a rák elleni küzdelem és a hospice mozgalom nemzetközi jelképe.

Borítókép: Videograb

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss