Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ákos, ezt légyszíves, ne csináld! - Fördős Zé kiakadt a séfen a Konyhafőnökben

default user icon
MME
A tegnapi Konyhafőnökben Sárközi Ákos kishíján kacsatollal borította be Fördős Zét, amikor az az orra alá dugta a hátráltatókárya-pakliját.

A kedd esti Konyhafőnök egyik feladatában a kacsák színes világát vonultatta fel a zsűri. A pirosaknak egy-egy főételt kellett villantaniuk, hogy bebiztosítsák továbbjutásukat. Mivel "véletlenül" maradt egy kacsa a kampón, Fördős Zé a második feladat előtt újra főzni küldte Sárközi Ákost.

Ezen a ponton visszatértek Zé legendás hátráltató-kártyái is, amiket új elemekkel egészített ki: például belekerült a "kijárási tilalom", azaz se ki, se be a pultból, de kihúzható a "három fogást kell elkészíteni" kártya is, de van "két perc segítség" hatráltatás is, amikor minden versenyzőnek be kell segíteni 2-2 percet. De az sem mondható kíméletesnek, amikor mindössze fél perc alatt kell végezni a piactéren.

Sárközi Ákos igykezetett megúszni a kártyahúzást, ezért még ott, a pulpituson elkezdte letollazni a megfőzendő kacsát, amitől Zé totálisan kiakadt, de nem tágított, így a séfnek végül húznia kellett: meg is nyerte a félperces piacozás lehetőségét.

Ezek is érdekelhetnek még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss