Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A női multivitamin újragondolva

default user icon
MME
Azzal már rég tisztában vagyunk, hogy a nők és a férfiak táplálkozási igényei eltérőek. Ennek oka, hogy más az anyagcserénk. De ennél tovább kell mennünk: a fogamzóképes korú nőknek vannak olyan időszakai a ciklusuk során, amikor bizonyos tápanyagokból többre, vagy éppen több energiára van szükségük.

A nők tápanyag- és energiaigénye tehát nem csak folyamatos, de specifikus is.

A trisensive®  prémium multivitamin megalkotása fentieken alapul. A trisensive® egy olyan innovatív és hiánypótló készítmény, amely a női multivitaminok terén egy egészen új megközelítést alkalmaz: elsőként veszi figyelembe a hormonális ingadozások okozta tünetek és a menstruációs ciklus egyes szakaszainak eltérő tápanyagigényét egy havi program keretében.

Az egyetlen olyan multivitamin, amely alkalmazkodik a menstruációs ciklushoz, biztosítva, hogy az egyes szakaszokban a szervezetedet a megfelelő hatóanyagokkal láthasd el.

Töltsd fel a ciklusod tápanyagokkal

A mai rohanó világban szinte lehetetlen az étrendből az összes fontos tápanyaghoz hozzájutnunk, arra pedig még nehezebb figyelnünk, hogy éppen a ciklusunk melyik szakaszában járunk, és ebben az időszakban mire lenne különösen szüksége a szervezetünknek. Mert nem mindig ugyanarra… A ciklus egyes szakaszai eltérő hatásokat fejtenek ki a testünkben, eltérő hatással vannak az energiaszintünkre, mentális, érzelmi és fizikai állapotunkra. Ennek megfelelően más-más hatóanyagoknak lesz fontos szerepe például a premenstruációs szakaszban, mint azokon a napokon, amikor a vérzés már megkezdődik, vagy éppen a „ragyogás” fázisába érünk.

A trisensive® a női ciklus három fontos szakaszához igazodva tartalmazza a – speciálisan az adott fázisra összeállított – hatóanyag-kombinációt.

Hozd a legjobb formádat, egész hónapban

A trisensive® egyedülálló – kiváló biohasznosulású vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és koncentrált növényi kivonatokat tartalmazó – formulájával természetes módon működik együtt a női szervezettel a teljes ciklus során. A készítményben található, különböző összetételű kapszulákat a megfelelő napokon szedve, segíthet az egyes szakaszokban fellépő fizikai és érzelmi tünetek enyhítésében, támogatja a szépséget, az energiát, a hormonális aktivitást és az immunitást nap mint nap. Hogy egész hónapban a lehető legjobb formában legyél, és a maximumot hozhasd ki minden szakaszból!

Biztonságosan melletted, hosszútávon is

A hagyományos multivitamin készítményekkel minden nap ugyanahhoz a mennyiségű vitaminhoz és ásványi anyaghoz jut a szervezet. Pedig a ciklus egyes szakaszaiban nekünk nőknek bizonyos hatóanyagokból többre lehet szükségünk, vagy éppen ellenkezőleg, egyáltalán nincs rá szükségünk. Számos növényi kivonatot sem javasolt folyamatosan, szünet nélkül alkalmazni. A trisensive®-ben bizonyos összetevők, illetve bizonyos hatóanyagokból emelt mennyiségek csak abban a kapszulában találhatók, amelyiket az adott szakaszra terveztek.

Természetes módon követi le a női ciklust, így folyamatosan, megszakítás nélkül szedhető az egész év során.

Különleges elvárások, minőségi gyártás

A trisensive® megalkotásakor maximálisan figyelembe vettük az összetevőkkel kapcsolatos különleges elvárásokat is. A készítmény beilleszthető a vegetáriánusok és vegánok étrendjébe, emellett glutén-, GMO-, színezék-, tartósítószer- és titán-dioxid mentes termék.

A trisensive® Szlovéniában, Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelvek szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert működtető létesítményben gyártott, ISO tanúsítvánnyal rendelkező termék. A trisensive® OGYÉI notifikált termék, ami azt jelenti, hogy a jogszabályi előírásoknak megfelelően be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézetnél mint étrend-kiegészítő készítmény. A márka nevének helyes kiejtése triszenzív.

A trisensive® 2022. novembertől elérhető a márka webshopján.



Ezek is érdekelhetnek

Friss