Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Eladták a BOCI csokit és a Párizsi Kockát, új tulajdonoshoz kerültek a legendás magyar édességek

Új tulajdonoshoz kerültek a legendás magyar édességek, a BOCI csoki, a Melba és a Párizsi Kocka. A márkákat 1991 óta birtokló Nestlé Hungária eladta a népszerű finomságokat.

Harminchárom év után új tulajdonoshoz került a BOCI csoki, a Melba és a Párizsi Kocka, miután a Nestlé Hungária értékesítette az 1991-ben, a privatizáció során megszerzett márkákat, melyeket anno a Szerencsi Édesipari Vállalattal együtt vásárolt meg. A BOCI csoki és a másik két érintett termék védjegyeit ezúttal a Cerbona (A.R.M. Alba Régia Mercator Kft.), egy 100%-ban magyar tulajdonban álló vállalat birtokolja – tudatta közleményében a Nestlé.

"Meggyőződésünk, hogy a Cerbonánál jó kezekben lesz a BOCI, és a jövőben is biztosított a nagy tradícióval rendelkező ikonikus márka sikere Magyarországon” – mondta Noszek Péter, a Nestlé Hungária Kft ügyvezetője. „Ezzel párhuzamosan a BOCI értékesítése lehetővé teszi a Nestlé Hungária Édesség Üzletága számára, hogy olyan erősségeire és növekedést biztosító márkáira összpontosítson, mint a jól ismert KitKat és a nagy népszerűségnek örvendő Balaton."

Egy ideig még a Nestlé gyártja a BOCI csokit

Az ellátás folytonosságának biztosítására egy átmeneti időszakban a Nestlé gyártja majd tovább az érintett termékeket, ezzel is garantálva, hogy a fogyasztók megszakítás nélkül hozzáférhessenek kedvelt csokoládéjukhoz. A tranzakció 2024. május 22-én zárul.

Elsődleges prioritás annak biztosítása, hogy fogyasztók továbbra is élvezhessék a BOCI csokoládé kényeztető ízélményét, anélkül, hogy váratlan költségingadozások következnének be. Fontos azonban megjegyezni, hogy az árazás esetleges kiigazításait körültekintően és a piaci dinamikára érzékenyen kell megközelíteni. Ezeket a kiigazításokat, ha szükséges, megfontoltan hajtjuk végre, mindig a BOCI márkát meghatározó kivételes standardok szerint.

Mit kell tudni a Cerbonáról?

A Cerbona Élelmiszergyártó Zrt. elkötelezett az egészséges életmód és a kiváló minőségű élelmiszerek gyártása iránt, melyekkel minden nap igyekszik jobbá tenni mindannyiunk életét.

Az innováció és a minőség jegyében a Cerbona folyamatosan fejleszti termékeit és gyártási folyamatait, hogy a legfrissebb és legmagasabb minőségű termékeket kínálja fogyasztóinak. A vállalat büszkén ötvözi a hagyományos magyar élelmiszeripari tudást a modern technológiával, ezzel számos kiváló termék létrehozását teszi lehetővé.

A Cerbona gyárában több mint 150 lelkes munkavállaló dolgozik, akik elkötelezetten törekednek az innovációra és a kiváló minőségű termékek létrehozására. A vállalat széles termékkínálata magában foglalja a müzliket, müzliszeleteket és egyéb gabona alapú élelmiszereket, melyeket nemcsak Magyarországon, hanem világszerte értékesít, hozzájárulva a magyar élelmiszeripar nemzetközi elismertségéhez.

A Cerbona több mint négy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a magyar élelmiszeriparban. A kezdetben malomipari vállalat müzliszeletek és müzlik gyártására specializálódott, mely területeken piacvezetővé vált. A vállalat kiváló fejlesztéseivel és minőségi termékeivel továbbra is vezető szerepet tölt be a magyar élelmiszeriparban, és elkötelezett az új termékekkel és minőségi fejlesztésekkel való folyamatos szolgálat mellett.

Borítókép: Nestlé

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetnek