Videó: a szurkoló brutálisan letarolta a Sheffield kapitányát, letartóztatták

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.05.18. 10:36
null
Brutálisan nekiment a Forest-szurkoló a Sheffield United játékosának
Mint beszámoltunk róla, az angol másodosztályú bajnokság (Championship) rájátszásában a Nottingham Forest hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a Sheffield Unitedtől, de aztán tizenegyesekkel megnyerte a párharcot, így jövő vasárnap (május 29.) a Premier League-be jutásért játszhat a Huddersfield Townnal a Wembleyben. A döntő után bizarr jeleneteket láthattunk, az egyik Forest-drukker ugyanis nekirohant a vendégek játékosának, Billy Sharpnak. 


Miután a Nottingham Forest tizenegyesekkel bejutott a rájátszás döntőjébe, a szurkolók szinte megőrültek, s berohantak a pályára.

Egyikük ahelyett, hogy a csapata sikerét ünnepelte volna, a Sheffield United kispadjához rohant, ahol brutálisan letarolta a vendégek játékosát és egyben csapatkapitányát, Billy Sharpot.

A 36 éves futballista – aki egyébként a 2012–2013-as idényben a Nottinghamben rúgta a bőrt – ápolásra szorult az eset után.

A nottinghami rendőrség megerősítette, a szurkolót letartóztatták. A következő napokban őrizetben marad, s további kihallgatások várnak rá.

A Sheffield United menedzsere, Paul Heckingbottom szerint börtön jár a fanatikus futballrajongónak.

„Ezért börtönbüntetésnek kell járnia. Korábban soha semmit nem tettek az ellen, hogy megvédjék a játékosok egészségét és biztonságát az ilyen eseteknél. Ezen ideje változtatni. Mindenki látta, mi történt” – mondta a Sheffield United szakembere.

ANGOL CHAMPIONSHIP
RÁJÁTSZÁS, ELŐDÖNTŐ
VISSZAVÁGÓ
Nottingham Forest–Sheffield United 1–2
(B. Johnson 19., ill. Gibbs-White 47., Fleck 75.) – 11-esekkel: 3–2
Továbbjutott:
a Nottingham Forest, 3–3-as összesítés után tizenegyesekkel

A DÖNTŐBEN
Május 29., vasárnap
17.30:
Huddersfield Town–Nottingham Forest

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik