A Real Madrid elnöke megalázta Cristiano Ronaldót - videó

fbl Horizontal
Portugal and Juventus forward Cristiano Ronaldo is congratulated by his former club Real Madrid's president Florentino Perez (L) after receiving the MARCA Leyenda (MARCA Legend) award in Madrid on July 29, 2019. - The award is attributed to sport professionals by the Spanish sports newspaper MARCA. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)
Vágólapra másolva!
A Helsinkiben rendezett Európai Szuperkupa-mérkőzésen a Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid 2-0-ra legyőzte az Európa-liga-győztes Eintracht Frankfurt csapatát, ezzel a spanyol csapat története során ötödször hódította el a trófeát. A találkozó után egy szurkoló azt mondta Florentino Péreznek, hogy igazolja le Cristiano Ronaldót, a Real Madrid elnöke pedig nem kertelt a válaszadásnál. 

A 75 éves elnök értetlenül nézett és visszakérdezett:

"Megint? Már 38 éves"

Az ötszörös aranylabdás egyébként még csak 37 éves, február 5-én fogja betölteni a 38. életévét.

A 37 éves portugál támadó távozási szándékban szerepet játszhat, hogy a United hatodikként zárta az elmúlt idényt, így csupán az Európa-liga csoportkörében szerepelhet. Ronaldót korábban szóba hozták a Chelsea-vel, a Bayern Münchennel, a Paris Saint-Germainnel, a Napolival, valamint az Atlético Madriddal is, de egyik sztárcsapatnál sem kértek az ötszörös aranylabdás szolgálataiból.