El kellett menekülnie fényűző katari szállásáról David Beckhamnek

fbl Horizontal FOOTBALL WORLD CUP STAND CELEBRITY HEADSHOT
Former England player David Beckham attends the Qatar 2022 World Cup Group B football match between England and Iran at the Khalifa International Stadium in Doha on November 21, 2022. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Alig egy hét után ki kellett jelentkeznie ötcsillagos katari szállásáról David Beckhamnek, mert a rajongók rájöttek, hogy hol lakik - írja a Daily Mail. 
Vágólapra másolva!

Az angol válogatott egykori sztárja a hírek szerint a dohai ötcsillagos Mandarin Oriental Hotel elegáns lakosztályában szállt meg. A lakrész éjszakánként akár 20 ezer fontba, vagyis kilencmillió forintba is kerülhet.

A luxuslakosztály nappalija Forrás: Oriental Mandarin Hotel

A szálloda legfeleső emeletén található szoba saját étkezővel, saját portaszolgálattal, szabadtéri udvarral, medencével és edzőteremmel is rendelkezik, tulajdonképpen egy szálloda a szállodában. Hiába élvezte innen a foci-vb első napjait, hamar ki kelett jelentkeznie, mivel a rajongók rájöttek, hogy hol lakik, pedig saját portán keresztül járt ki-be a komplexumból.

David Beckhamet imádta a szálloda személyzete Forrás: AFP/Paul Ellis

A személyzet állítólag odavolt érte, "Sir Davidként" emlegették, tisztelettel és udvariasan viselkedett mindenkivel. Privát séfjétől főleg kobe steaket, valamint különleges tésztaételeket kért.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!