Itt az újabb botrány C. Ronaldo családjában: kipakolt a sztárfocista szexi feleségének nincstelen féltestvére

775413134 Vertical
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) and his wife Georgina Rodriguez pose on the red carpet upon their arrival to the MTV Europe Music Awards at the FIBES Conference and Exhibition Centre of Seville on November 3, 2019. (Photo by CRISTINA QUICLER / AFP)
Vágólapra másolva!
Már csak ez hiányzott Cristiano Ronaldónak az utóbbi hetek-hónapok futballal kapcsolatos botrányai után. Kitört a balhé a családjában is. És ez nem az első, a portugál sztárfocista testvére a szövetségi kapitányt oktatta ki.

Áloméletet él Cristiano Ronaldo mellett 28 éves élettársa, Georgina Rodríguez, aki modellként, sikeres üzletasszonyként és influenszerként tízmilliók kedvencévé, sokak példaképévé vált. Van azonban egy homályos pontja a korábbi bolti eladónő múltjának:

egy eltitkolt féltestvére argentin apja korábbi házasságából. A másik nővérével, Ivanával ellentétben Patricia Rodríguezről sosem beszél Georgina,

még az Én, Georgina című Netflix-portréfilmben sem esett szó róla. A 35 éves spanyol nő ugyanakkor egy tévéműsorban heves támadást intézett világhírű húga ellen - írja a Bors.

Patricia nehéz időket él, mióta kisgyerekként elveszett édesanyja után argentin származású apjuk is elhunyt (a kábítószer-kereskedésért a börtönt is megjárt Jorge Rodríguez három éve halt meg anyvérzésben). Most titokzatosan, de fenyegetően beszélt Georgináról, aki jelenleg a gyerekekkel együtt Katarban szurkol a a vb-n Ronaldónak.

"Nem lenne jó, ha az emberek megtudnák az igazságot. Vigyázz, ha elmondom mindazt, amit tudok... Tönkrementem és Georgina nem segít nekem. Néha van mit ennem, néha nincs. Néha tudom fizetni az albérletet, néha nem"

– panaszolta Ronaldo élettársának féltestvére, aki azzal fenyegetőzik, hogy kiteregeti híres húga magánéleti titkait.

"Georgina rossz ember – mondta Patricia a spanyol tévéműsorban.

- A segítségét kértem ahhoz, hogy tankönyveket tudjak venni a gyerekeimnek. De nem segített. Sohasem kértem tőle pénzt, éppen ellenkezőleg, csak a gyerekeimnek kértem segítséget. Nem pénzt akartam. Soha életemben nem könyörögtem neki egyetlen centért sem, nemhogy egy euróért."

Azt is fájlalja, hogy közös rokonaiktól megtudta: Georgina kinevette szorult helyzete miatt.

"Nem akarok dühbe gurulni és olyasmiről beszélni, amiről nem szabadna.

– utalt arra sejtelmesen, mégis sokatmondóan, hogy kényelmetlen titkokat tudna kiteregetni Georgináékról.

Korábban hasonlóan nyilatkozott a futballsztár kedveséről a nagybátyja, elhunyt apjuk testvére, Jesus is, aki elmondása szerint így üzent Ronaldónak: "Azt írtam Cristiano Ronaldo Facebook oldalára, hogy 'a leggonoszabb nő van melletted' és 'ha tudni akarod, lépj kapcsolatba velem, elmondom."

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!