Bánhidi Bence: Ebből lehet meríteni, mert a végsőkig küzdöttünk

SZÖLLŐSI Szabolcs; RODRÍGUEZ ÁLVAREZ, Pedro; BÁNHIDI Bence Közéleti személyiség foglalkozása sportoló SZEMÉLY
Bánhidi Bence (27-esben) büszke a csapat küzdeni tudására
Vágólapra másolva!
A magyar férfi kézilabda-válogatott a nyolcadik helyen végzett az olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, mivel kétszeri hosszabbítás után 36-35-re kikapott Egyiptomtól a stockholmi helyosztón. A találkozó után Bodó Richárd, Lékai Máték és Bánhidi Bence értékeltek az M4 Sport kamerája előtt. Mindhárman kiemelték a csapat küzdeni akarását, és azt, hogy a magyar csapatnak fejlődni kell a jövőben.

„Győzelemmel akartuk elhagyni a pályát. Rosszul kezdtünk, de nagyon jól fejeztük be a meccset, sajnálom, hogy nem tudtunk nyerni. A végén szerencsénk sem volt.

– mondta a meccs után a hétgólos Bodó Richárd.

Bodó Richárd szerint nagyot küzdött a magyar csapat Forrás: MTI/Kovács Tamás

„Meg akartuk mutatni az utolsó meccsen, hogy több van bennünk. Borzalmasan kezdtünk, kihagytuk a helyzeteket, de sikerült visszakapaszkodnunk. Székely Marci is fontos labdákat védett.

Visszajöttünk, de nem lehetünk elégedettek, mert nem tudtunk nyerni. Fáradtak voltunk, hiszen ez a kilencedik meccs volt, de mindent beleadtunk.

Reálisan kell értékelni. Nagyszerű, hogy elértük az olimpiai selejtezőt, de a játék minden elemében fejlődnünk kell a jövőben" – értékelt a szintén hétgólos Lékai Máté.

Bánhidi Bence (27-esben) büszke a csapat küzdeni tudására Forrás: MTI/Kovács Tamás

„Szerintem a meccs elején sem kezdtünk rosszul, megvoltak a helyzeteink, csak nem váltottuk gólra azokat. Utána észbe kaptunk, Marci is elkezdett védeni.

Van mit javítani a jövőben, de megmutattuk, hogy mire képes ez a csapat" – mondta Bánhidi Bence, aki négy gólt szerzett a találkozón.