Nagelsmann után a barátnőjének kirúgását is elintézte a Bayern München

fbl Horizontal
(FILES) This file photo taken on February 18, 2023 shows Bayern Munich's German head coach Julian Nagelsmann prior to the German first division Bundesliga football match between Borussia Moenchengladbach v Bayern Munich in Moenchengladbach, western Germany. - Bayern Munich were set to sack manager Julian Nagelsmann, according to German media reports from March 24, 2023, with the perennial Bundesliga winners struggling to assert themselves in the title race. (Photo by INA FASSBENDER / AFP)
Vágólapra másolva!
Miután pénteken hivatalosan is menesztette a Bayern München labdarúgócsapata Julian Nagelsmannt a vezetőedzői posztról, kiderült, hogy barátnője is elveszíti az állását.

A német szakember tavaly 15 év együttélés után vált el a feleségétől, azóta a Bild nevű német bulvárlap egyik újságírójával, Lena Wurzenbergerrel élt kapcsolatban.

Ugyan Wurzenbergert már a kapcsolatuk elején eltiltották attól, hogy a Bayern Münchennel kapcsolatos cikkek szerzője legyen, a bajor csapat öltözőjében bizalomhiányt teremtett, mert

a játékosok attól féltek, ha valamit elmondanak Nagelsmannak, az kiszivárog a sajtóban

árulta el a csapat korábbi játékosa, Markus Babbel.

Lena Wurzenberger rengeteg Bayern-meccsen ott ült a lelátón Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / SvenSimon/Frank Hoermann/Sven Simon

A hónap elején az öltözőből kiszivárgó titkoktól való félelem fokozódott, amikor a Bayernnek olyan taktikai tervei jelentek meg a Bildben, amikről azóta sem tudni, hogyan kerülhettek nyilvánosságra.

Noha Nagelsmann távozásával az ehhez hasonló kiszivárogtatásoknak a gyanúja is megszűnik Wurzenbergert illetően, a Bild kiadója, az Axel Springer közleményben jelezte, hogy a nő áprilistól már nem lesz a cég alkalmazottja.

Forrás