Vágólapra másolva!
A keddi nap eseménydúsan telt a hazai és a nemzetközi sportvilágban, most egy helyen megmutatjuk a március 28-án történt legérdekesebb híreket.

A magyar labdarúgó-válogatott a vendég bolgár csapat felett aratott könnyed, 3-0-s győzelemmel kezdte hétfőn az Európa-bajnoki selejtezősorozatot. A meccsen fantasztikus gólt lőtt szabadrúgásból Szoboszlai Dominik, ám az Eb-selejtezők hétfői napjának legszebb jelentének mégsem ezt választotta az Európai Labdarúgó-szövetségnél (UEFA). Viszont így is a Lipcse magyar klasszisa örülhetett.

Szoboszlai Dominik fantasztikus meccset játszott Fotó: Csudai Sándor - Origo

Manchester City sztárját, Erling Haalandot rajtakapták, amint felháborító dolgot csinál egy 300 ezer fontos (nagyjából 130 millió forint) Rolls-Royce-ban.

Az amerikai labdarúgó-válogatott és az Arsenal kapusa, Matt Turner apai örömök elé néz, és az El Salvador elleni győztes meccs után tudta meg, hogy kislánya lesz.

A világ egyik legszexibb focistanője, a Liverpoolt erősítő Leighanne Robe mindenkit őrületbe kerget a dögös bikijében.

Leighanne Robe lenyűgözi a rajongóit, közel 200 ezren követik az Instagramon Forrás: instagram.com/leighannerobe/

A Premier League-ben szereplő Tottenham edzőtemetőjének legújabb áldozata Antonio Conte lett, aki hiába nyert korábban bajnokságot a Juventusszal, a Chelsea-vel és az Interrel, ennél a csapatnál nem tudott sikeres lenni, és miután mindenkivel összeveszett, kirúgták. A heves vérmérsékletű olasz tréner utódja a Bayern Münchentől szezon közben elzavart Julian Nagelsmann lehet, aki megtörheti az átkot, vagy a többiekhez hasonlóan edzői pályafutása egyik legnagyobb kudarcát könyvelheti el annál a csapatnál, amely már 15 éve nem nyert semmit.

Gyászol a magyar ökölvívás. 71 éves korában meghalt a hazai bokszélet egyik kiemelkedő alakja, a sportágban hatvan évet eltöltött Tarnóczy István.