Vágólapra másolva!
A szenegáli sztárjátékos Sadio Mané a PSG elleni BL-nyolcaddöntő után vitába keveredett a Bayern München edzőjével, Julian Nagelsmannal, és a Bayern München vezetői ezután döntöttek úgy, hogy kirúgják a fiatal német edzőt.

A Bayern München kettős győzelemmel jutott túl a PSG-n a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, de meccs után Sadio Mané úgy összeveszett Julian Nagelsmannal, hogy a bajor klub vezetői ezután döntöttek úgy, hogy megválnak a szakembertől - derült ki az AS oldaláról.

Sadio Mané miatt rúghatták ki Nagelsmannt Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / SvenSimon/Frank Hoermann/Sven Simon

A szenegáli támadót a párizsiak elleni hazai meccsen csak a nyolcvankettedik percben cserélte be az edző. Mané ezután annyira feldühödött,

hogy a mérkőzés után az egész csapat előtt balhézott össze az edzőjével. Egyes játékosok szerint Nagelsmannt szó szerint megfélemlítette Mané nagyjelenete.

Mané kezdetben jóban volt az edzővel Forrás: AFP/Sascha Schuermann

A Liverpooltól igazolt támadó a következő, Augsburg elleni meccsen a kezdőbe is visszatérhetett, súlyos sérülése után először, ami több játékost meglepett a csapatban. Ez a Mané-féle jelenet vezethetett az edző távozásához, és a vezetők azt akarták sugallni Thomas Tuchel kinevezésével, hogy ilyesmi a jövőben nem történhet meg. Hasan Salihamidzic sportigazgató már korábban beszélt arról, hogy a csapat és az edző között a közelmúltban nem megfelelő a kémia.