Teljesen összetört az angol focilegenda: 25 évesen meghalt a szépségkirálynő

BRITAIN-FIFA 100 YEARS CELEBRATION Horizontal SOCCER PLAYER TUXEDO FIFA BIRTHDAY
England forward and Liverpool's striker Michael Owen arrives at the Natural History Museum to celebrate 100 years of FIFA in London 05 March 2004. FIFA is celebrating their 100 years in London. (Photo by NICOLAS ASFOURI / AFP)
Vágólapra másolva!
Kedden, 25 éves korában életét vesztette a korábbi szépségkirálynő, Jessica Whalley, aki a Michael Owen tulajdonában lévő istállónál dolgozott logisztikai menedzserként.

Whalley éppen az angliai Malpasban található Manor House Stables nevű pajtában dolgozott, amikor váratlanul összeesett, és az életét már nem lehetett megmenteni. Az orvosok egyelőre nem hozták nyilvánosságra a halál okát.

A hely tulajdonosa a 89-szeres válogatott angol labdarúgó, Michael Owen, aki az egyik közös ismerősük beszámolója alapján a halálhír hallatán összetört.

Ilyen fiatalon, egészségügyi problémák nélkül meghalni... A 25 év az még nem kor, és ez megmutatja, hogy sohasem tudhatjuk igazán, mennyi időnk van hátra. A gondolataink a családjával és a barátaival vannak" – írta a közösségi oldalán a közös ismerős, Jessica Muir.

Whalley a hivatása mellett modellként is dolgozott, 2019-ben megnyerte Miss Tourism Universe szépségverseny nagy-britanniai válogatóját, amellyel képviselhette hazáját a bejrúti világdöntőben.

Forrás