Marco Rossi elbúcsúzott, Suhajdáról beszélt egy serpa és egy orvos, Verstappen megállíthatatlan volt

Magyarország - Bulgária, selejtező, g csoport, EB selejtező, Magyarország, Bulgária, Puskás Aréna, 2023. 03. 27., akcióképek
A magabiztos játék ellenére Marco Rossi egy pillanatig sem volt nyugodt
Vágólapra másolva!
Nem telt eseménytelenül a pünkösdvasárnap sem a sport világában, most egy helyen gyűjtjük össze a legérdekesebb híreket!

Suhajda Szilárdot nem találta meg a Mount Everesten a keresésére pénteken reggel indult mentőcsapat, ezért szombaton befejezték a keresést. A magyar hegymászóról vasárnap Békéscsabán gyertyagyújtással emlékeztek meg, de egy orvos és a keresésére induló egyik serpa is megszólalt arról, hogy hogyan telhettek Suhajda utolsó órái. A hegymászóval kapcsolatos események összefoglalóját ide kattintva olvashatják el.

A labdarúgó OTP Bank Ligától szombaton búcsúzó Budapest Honvéd vasárnap elköszönt a vezetőedzőjétől, Dean Klafurictól, de Marco Rossi szövetségi kapitány is elbúcsúzott egykori csapatától.

Nem Dean Klafuric fogja az NB II-ben irányítani a Honvédot Fotó: Csudai Sándor - Origo

Minden idők egyik legdrámaibb topligás összeomlását mutatta be a Borussia Dortmund labdarúgócsapata, amely hazai pályán nem tudta legyőzni a Mainzot, így elbukta a bajnoki címet a Bundesligában. Ez, és a Bayern München sikere a mémgyártókat is megihlette, és számos remek alkotás készült a témában.

Az eső okozta drámát és káoszt is megúszta a robotként vezető Max Verstappen a Forma–1-es Monacói Nagydíjon, a holland pilóta mögött a 41 éves Fernando Alonso, és meglepetésre az Alpine-nal Esteban Ocon végzett.