Vágólapra másolva!
A pénteki napon számos érdekes, megdöbbentő és botrányos eset történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban. Ha lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

Előkerülhet Suhajda Szilárd holtteste, de a gyászoló család akarata szerint a magyar hegymászó nyughelye már mindörökre a Mount Everest marad.

Idén összesen 12 hegymászó halt meg a Mount Everest csúcstámadása közben vagy után. A tragikus sorsú Suhajda Szilárdhoz hasonlóan a szingapúri Shrinivas Sainis Dattatrayát is a Himaláján érte a végzet. A sportember SMS-ben üzent feleségének, hogy agyi ödémát kapott, és nem fog tudni lejönni a hegyről.

Nagy segítségre lenne szükség, hogy Max Verstappen és hazája nagydíjhétvégéje a Forma-1-ben maradhasson, miután a kétszeres világbajnokot és a Holland Nagydíjat is támogató Jumbo cég jövőre már egyiket sem szponzorálja.

Max Verstappen F1-es jövője bajba került Forrás: AFP/Lisi Niesner

A döntő második mérkőzését is elveszítette az ETO FC Győr női csapata az FTC ellen, így ezüstérmet szerzett a bajnokságban, míg a fővárosi csapat aranyérmes lett. A meccs után a győri edzőt - állítása szerint - a ferencvárosi másodedző arcon köpte. Az esetre közleményben reagált a Ferencváros.

13 évnyi együttműködés után a MOL drámai bejelentést tett, ugyanis nem hosszabbítja meg a szerződését a Fehérvár labdarúgócsapatával.