NB II: az ETO visszavárja Németh Krisztiánt és Fehérvárról is igazolna

Vágólapra másolva!
2023.06.06. 09:22
null
Németh Krisztiánnak lejár a szerződése az MTK-nál – az ETO FC Győr szerződtetné (Fotó: mtkbudapest.hu, archív)
Visszavárja az NB II-es ETO FC Győr saját nevelésű labdarúgóját, a 37-szeres válogatott Németh Krisztiánt – az NB II legutóbbi idényének 34 éves gólkirálya az MTK játékosaként feljutott az élvonalba.

 

 

Az 1989-ben Győrben született Németh Krisztián az ETO-ban kezdett el futballozni, 16 évesen került az MTK-hoz, amelyhez sokévnyi légióskodás után 2022 nyarán tért vissza és a most befejeződött idényben kulcsszerepet játszott abban, hogy a kék-fehérek a 2. helyen feljutottak az élvonalba. A 2016-ban Eb-n is szerepelt csatár 33 bajnokin 22 gólt szerzett (és 11 gólpasszt is adott) az MTK-ban, amivel gólkirály lett a másodosztályban, de a kék-fehéreknél lejár a szerződése. Az ETO pedig, melynél nagy változások várhatók a nyáron a keretben, szívesen látná a csatárt.

Németh Krisztiánon kívül a győriek látókörébe került az ugyancsak az MTK-t erősítő Szépe János, az NB II-ből kiesett Békéscsaba kötelékébe tartozó Hamed Yasin és a korábban szintén az ETO-ban futballozó Szabó Levente is, aki jelenleg az NB I-ben benn maradt Fehérvár játékosa. Úgy tudjuk, az egyeztetések elkezdődtek a kiszemeltekkel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik