Vágólapra másolva!
A négyszeres Forma-1-es világbajnok pilóta, Sebastian Vettel elismerte, mindössze egy epizódot nézett meg a Drive to Survive-ból. Ennek az az oka, hogy szerinte a sorozat nem az igazi Forma-1-et mutatja meg.

Túl sok a műsor és túl kevés az igazi tartalom

German Sustainability Award, Sebastian Vettel
Sebastian Vettel nincs megeleégedve a Forma-1-es sorozattal 
(Fotó: AFP)

Sok Forma-1-es szurkolónak a Drive to Survive új évada jelenti az igazi szezonnyitót, vannak, akik a sorozaton keresztül vonódtak be a bajnokság követésébe. 

A pilóták között viszont, akik a Netflix művének főszereplői, nem aratott osztatlan sikert a dolog 

- írja a Motorsport.

Túl sok a műsor és túl kevés az igazi tartalom – ez az egyik leggyakoribb kritika. Még Sebastian Vettel is, aki 2022 végén visszavonult a versenyzéstől, elárulta az NZZ-nek adott interjújában, hogy nem feltétlenül rajongója a sorozatnak. Arra a kérdésre, engedi-e gyermekeinek, hogy nézzék, így felelt:

Sebastian Vettel: Egy részt láttam

„Még nem kérdezték, hogy nézhetik-e. 

De én magam is csak egy epizódot láttam, még amikor először kijött. Kicsit furának tartottam, annyira messze állt a valóságtól. 

Persze, megértem, hogy nagy figyelmet keltett és új közönséget hozott a motorsportnak. Ezt elég lenne elérni azzal, hogy órákig magyarázzuk, hogyan kell beállítani egy lengéscsillapítót. A Netflix azt az érzetet adja a nézőknek, hogy betekinthetnek a színfalak mögé, részben azért, mert több drámát látnak. De ha én be akarok nézni a színfalak mögé a jelenlegi Forma-1-ről, akkor nem a távkapcsolóért nyúlok, hanem a telefonomért” – utal arra, hogy a paddockban még ma is számos kapcsolata van.

Vettellel kapcsolatos hír, hogy visszatérhet a paddockba, legalábbis a pletykák terén már összehozták őt a Mercedesszel, ahonnan 2025-ben távozik Lewis Hamilton.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.