Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Brutális fizetéssel csábít az Aldi: bruttó 502 ezer forintot is megkereshet egy bolti eladó Balatonnál

default user icon
MME
Az Aldik ismét nyári üzemmódra váltanak: a vállalat június 1. és augusztus 31. között kiemelt, vagyis az átlagosnál nagyobb forgalmú üzletté nyilvánítja 10 Balaton-környéki, és a Gárdonyban található üzletét. A kiemelt státuszhoz kiemelt bérezés is a jár a határozott időre odaszerződőknek, akár részmunkaidőben is.

Az Aldi június 1. és augusztus 31. között kiemelt, vagyis az átlagosnál nagyobb forgalmú üzletté nyilvánítja 10 Balaton-környéki, valamint Gárdonyban található üzletét – közölte az áruházlánc csütörtökön.

A kiemelt státusz azt jelenti, hogy – a nagyobb forgalomra készülve – bővítik a dolgozóik létszámát, szezonális időszakra, meghatározott időre keresnek bolti eladókat. A közlemény szerint összesen mintegy 120 teljes és részmunkaidős pozíciót hirtettek meg.

 

A jelentkezők megnövelt bérre számíthatnak: heti 30 óra esetén bruttó 376 725 forint, 35 óra esetén 439 513 forint, míg 40 órás munkaviszony esetén bruttó 502 300 forint a járandóság. A vállalat a dolgozók számára vagy az érintett üzlethez közel szállást biztosít, vagy megtéríti a munkába járás útiköltségét.

Az Aldi szerint a juttatási csomaguk különösen vonzó mindazok számára, akik az ország területéről munkát vállalnának a Balatonnál nyáron, felsőoktatási hallgatók jelentkezését is várják.

Itt lehet jeletkezni >>> 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss