Festői környezetben vette feleségül gyerekkori szerelmét a Manchester United sztárja - fotó

fbl Horizontal
Manchester United's English defender Harry Maguire applauds at the end of the English Premier League football match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford in Manchester, north west England, on April 2, 2022. (Photo by Lindsey Parnaby / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Manchester United angol válogatott sztárja, Harry Maguire feleségül vette gyerekkori szerelmét, Fern Hawkinst.

A 29 éves védő és két évvel fiatalabb párja a dél-franciaországi Chateau de Varennes-ban keltek egybe, amelyet a világ tíz legjobb esküvői helyszínei között tartanak számon. A friss házasok magánrepülővel utaztak Franciaországba, a szertartáson az angol válogatott kapusa, Jordan Pickford is részt vett. A ceremóniát szűk körben tartották meg, mindössze 30 vendéget hívtak meg az eseményre.

Maguire 2018-ban jegyezte el fiatalkori szerelmét, akitől már két gyermeke is született. Az angol válogatottal tavaly Eb-ezüstérmes hátvéd az előző szezonban rengeteg kritikát kapott a sajtótól és a szurkolóktól a gyengébb teljesítménye miatt.

"Nyilvánvalóan kritikusak velem szemben az emberek. A Manchester United rengeteg pénzt fizetett értem, és ez a klub az egyik legimádottabb és egyben a leggyűlöltebb csapat a világon.

mondta korábban Maguire.

A 29 éves futballista 2019-ben 80 millió fontért érkezett a Leicester City-től a MU-hoz, és rövid idő alatt csapatkapitány lett, de a hírek szerint az új edző, Erik Ten Hag megfoszthatja a játékost ettől a szereptől.

Forrás