MU: Cristiano Ronaldo távozási lehetőséget kért – sajtóhír

V. J.V. J.
2022.07.02. 19:16
null
Cristiano Ronaldo a Manchester United mezében, felkarján a Bajnokok Ligája emblémájával: ősszel biztosan nem láthatjuk így a klasszist (Fotó: AFP)
A patinás brit The Times napilap online portálja azt írja, a Manchester United portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo távozna a klubtól, amennyiben befutna érte egy BL-csapat ajánlata. Az értesülést Fabrizio Romano, olasz sportújságíró is megerősítette.

 

A hírek szerint Cristiano Ronaldo azt kérte a Manchester United vezetőségétől, hogy ha megfelelő ajánlat fut be érte egy Bajnokok Ligájában szereplő klubtól, hadd távozzon.

A 37 esztendős portugál 2003 óta sorozatban 19 idényen át szerepelt a legerősebb európai kupasorozatban. A Manchester United – miután a Premier League előző kiírásában csak hatodik lett – az Európa-liga csoportkörében szerepel majd idén ősszel.

A nemzetközi sajtóban egyre több pletyka kering arról, hogy az ötszörös aranylabdás klasszis még ezen a nyáron klubot vált. Fabrizio Romano neves olasz sportújságíró szombat este alátámasztotta a The Times információit, ugyanakkor kiemelte: a Manchester United abban bízik, hogy meg tudja tartani Ronaldót.

„Cristianónak nincs megállapodása egy másik klubbal sem. Mendes (Ronaldo menedzsere – a szerk.) hetek óta vizsgálja a lehetőségeket és a továbbiakban is így fog tenni” – osztotta meg értesüléseit Romano.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek