Eldőlt, hol folytatja a pályafutását a magyar válogatott Fiola Attila

Vidi, Fradi, NB I, 24. forduló
A székesfehérvári Fiola Attila (k), valamint a ferencvárosi Olekszandr Zubkov (b) és Aissa Laidouni (j) a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC – Ferencvárosi TC mérkőzésen
Vágólapra másolva!
Két évvel meghosszabbította szerződését és csatlakozott Ausztriában edzőtáborozó MOL Fehérvár labdarúgócsapatához a magyar válogatott játékos, Fiola Attila - adta hírül a székesfehérvári klub honlapja.

A magyar válogatott alapembere 2016 óta eddig 177 tétmérkőzésen lépett pályára a Fehérvárban, ezeken egy gólt szerzett. 2018-ban alapembere volt a Vidi harmadik NB I-es bajnokcsapatának, ugyanebben az évben az Európa Liga csoportkörébe jutott az együttessel.

Fiola Attila a jövőben is a Vidit erősíti majd Forrás: MTI/Vasvári Tamás

2017-ben, 2019-ben és 2020-ban bajnoki ezüstérmet, 2021-ben bronzérmet nyert a Vidivel, a Magyar Kupát 2019-ben megnyerte, 2021-ben ezüstérmes lett. Ő a klub történetének 48. A-válogatott játékosa.

"Örülök, hogy a Vidiben folytathatom pályafutásomat, a hetedik szezonomat kezdem a csapatban, így egyértelmű, hogy jól érzem magam itt. A júniusi válogatott mérkőzések óriási élményt jelentettek számomra, ezt követően, egy hosszú szezon végén jól jött a pihenés is. Most viszont újult erővel tértem vissza a csapathoz, és rögtön meg is kezdtem a srácokkal a felkészülést a következő idényre" - nyilatkozta a hosszabbítás után Fiola Attila.