Sportrádió: Neymar megosztó figura Brazíliában – Leandro

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2022.12.08. 21:40
null
Leandro szerint Brazília most sokkal egységesebb, mint négy éve (Fotó: Tumbász Hédi/Nemzeti Sport)
Leandro de Almeida, becenevén Leo volt Rizmayer Mihály vendége a Sportrádió Hazafutás című műsorában. A jelenleg a Ferencváros tartalékcsapatát erősítő, 16-szoros magyar válogatott labdarúgó a katari vb-n végső győzelemre is esélyes brazil válogatottról és annak sztárjáról, Neymarról is elmondta a véleményét.

Bizakodva vártam ezt a vb-t, mert a kulcsjátékosok formába lendültek a nyár óta, a sérülések sem nagyon hátráltatták a csapatot. [...] Nagyon látszik, hogy együtt van a csapat – az előző világbajnokságon pont ez hiányzott –, mindenki egy célért küzd” – nyilatkozta szülőhazája nemzeti együttesérőlLeandro.

A 40 éves futballista Neymar otthoni megítélését is felvázolta.

Neymar nagyon megosztó figura Brazíliában, sokan nem kedvelik. A vb alatt változott a helyzet ezzel kapcsolatban. Korábban, amikor a Barcelonába igazolt, mindenki azt hitte, hogy a világ legjobb játékosaként hozza majd haza a vb-címet, Ronaldóhoz és Ronaldinhóhoz hasonlóan. A közösségi médiában mindenki látja, hogyan él, és ezt sokan nem szeretik, de ez a vb-n kezd megváltozni, például a sérülésekor is mindenki azt mondta, hogy a csapatnak szüksége van rá” – mondta Leandro.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik