Newcastle: a 70 millió euró nem jelent gondot Szoboszlaiért, zajlanak a tárgyalások

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.05.29. 21:16
null
Szoboszlai Dominik egyre közelebb a Newcastle Unitedhez (Fotó: Getty Images)
Német sajtóhírek szerint a Premier League-ben szereplő Newcastle United 70 millió eurót sem sajnálna az RB Leipzig magyar válogatott támadó középpályásáért, Szoboszlai Dominikért, és a játékos fizetési igénye sem jelentene problémát számára.


Mint arról
már több ízben, saját értesüléseink alapján is beszámoltuk, a Premier League-ben szereplő, a következő idényben Bajnokok Ligája-induló Newcastle United élénken érdeklődik a magyar válogatott kulcsembere, Szoboszlai Dominik iránt. A PL-klub képviselői az elmúlt hetekben több alkalommal, így a Werder Bremen ellen is élőben figyelték az RB Leipzig középpályásának teljesítményét, és nem volt ez másképp múlt héten, a Bayern München ellen sem.

Most a lipcsei klubhoz közel álló, a Sky Sportsnál dolgozó újságíró, Philipp Hinze tweetelt arról, hogy a Newcastle United akár 70 millió eurót is kifizetne a magyar válogatott csapatkapitányáért, ráadásul a fizetése sem lenne probléma, viszont James Maddison is érdekli a klubot.

„Szoboszlai Dominik ügynöke és a Newcastle United között voltak egyeztetések. A magyar válogatott támadó még mindig a „szarkák” első számú opciója. A 70 millió eurós vételi ár és a fizetése nem jelent problémát, de a klub még James Maddison iránt is érdeklődik. Csak az egyikük érkezhet Newcastle-be” – írta Philipp Hinze, a Sky Sports lipcsei újságírója.

Szoboszlai kora és szerepköre miatt is jobban illik a Newcastle terveibe, ám a Leicester City kiesése miatt Maddison minden bizonnyal olcsóbb lenne.


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik