Vágólapra másolva!
Pünkösdhétfőn is számos érdekes és megdöbbentő esemény történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban. Ha lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket!

A Suhajda Szilárdot kereső nepáli mentőcsoport mindent megtett a magyar hegymászó megtalálásáért, de a mentőexpedíció tagjai nem jártak sikerrel a Mount Everesten. Édesapja közösségi oldalán búcsúzott fiától, és ha a légimentők meg is találják a férfit, a család kérésére a holttest a hegyen marad majd. Közben a meghalt magyar mászó egykori iskolája gyertyagyújtást szervezett Suhajda Szilárd emlékére, míg a népszerű orvosszakértő, dr. Kulja András arról beszélt, hogy pontosan mi történhetett több mint 8000 méteres magasságban Suhajda Szilárddal.

Suhajda Szilárdot nem találták meg a nepáli mentőcsapat tagjai a Mount Everesten Forrás: MTI/Mohai Balázs

Szombaton hosszabb közdelem után még sikerült újjáéleszteni, ám később a kórházban meghalt Tóth Norbert, a Somogy vármegyei Juta focicsapatának játékosedzője.

Távozik a bajnok Ferencváros labdarúgócsapatától a bosnyák válogatott hátvéd, Adnan Kovacevic, aki a Fradi játékosaként háromszor nyerte meg a magyar bajnokságot és egyszer a Magyar Kupát.

A norvég Linnea Maria, művésznevén LinneaFly nem csak az e-sportban tehetséges, szexi alakját szívesen mutogatja a közösségi médiában.

A Forma-1-es Monacói Nagydíjon a Mercedes pilótáját, George Russellt egy 5 másodperces időbüntetés mellett 2 büntetőponttal is sújtotta a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA), amiért veszélyesen érkezett vissza a pályára Sergio Pérez elé.