Újabb botrány a Manchester Unitednél: négyrendbeli erőszakkal vádolják a brazil sztárfocistát

fbl Horizontal
Manchester United's Brazilian midfielder Antony reacts during the UEFA Europa League group E football match between Cyprus' Omonia Nicosia and England's Manchester United at GSP stadium in the capital Nicosia on October 6, 2022. (Photo by Khaled DESOUKI / AFP)
Vágólapra másolva!
A brazil Globo információja szerint volt barátnője, Gabriela Cavallin négyrendbeli erőszak vádjával feljelentette az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United játákosát, Antonyt.

A DJ-ként és influenszerként is ismert nő családon belüli erőszak, agresszió, fenyegetés és testi sértés miatt tett feljelentést Antony ellen a Sao Pauló-i rendőrkapitányságon.

A hírek szerint Gabriela azt állítja, hogy májusban támadták meg, és most úgy döntött, hogy a rendőrségre megy. A keresett DJ azt nem tisztázta, hogy az állítólagos agressziót Manchesterben vagy Brazíliában követték el.

Gabriela sürgős védelmet és igazságügyi orvosszakértői vizsgálatot is kért. A jelentés szerint a DJ és az influencer a horzsolásokról készült fotókat és fenyegető üzeneteket csatolt a rendőrségi jelentéshez.

Antony és Gabriela Cavallian két évig alkotott egy párt. Tavaly júliusban a nő a közösségi oldalain jelentette be, hogy elvetélt a kisbabájával.

Antonynk súlyos vádakkal kell szembenéznie Forrás: AFP/Khaled Desouki

A lapnak a rendőrésg is megerősítette, hogy vizsgálat folyik az állítólagos agresszió ügyében:

"Az esetet családon belüli erőszakként, fenyegetésként és testi sértésként regisztrálták."

A Metro című lap tudni véli, hogy az az első eset állítólag egy Sao Paulo-i éjszakai klubban történt 2022 júliusában, amikor

megrántotta a karját, betuszkolta őt egy autóba, amikor 17 hetes terhes volt. A második eset állítólag 2023 januárjában történt, amikor a nő állítása szerint Antony megtámadta, és egy üvegdarabbal az ujját is megvágta, ami miatt műtétre volt szüksége.

A nő azzal is megvádolta Antonyt, hogy egy május 20-i telefonbeszélgetés során

szóban megfenyegette, hogy megöli

– ugyanazon a napon, amikor a Manchester United 1-0-ra megverte a Bournemoutht a Premier League-ben.

Nem ez az első hasonló eset a Manchester Unitednél, korábban Mason Greenwoodot vádolták meg nemi erőszakkal.