Bognár György újabb paksi csodája, csalással vádolják a Red Bullt, hatalmas botrány a Chelsea-nél

Bognár György interjú, Paks 05.21.
Bognár György irányításával a Paks játssza a leglátványosabb focit az NB I-ben
Vágólapra másolva!
A szerdai napon is rengeteg érdekesség és megdöbbentő esemény történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban. Ha lemaradt volna a legfontosabb történésekről, akkor most egy helyen megtalálja őket. Visszapillantó.

A magyar foci egyik legmegosztóbb személyisége, Bognár György az MTK-nál nemrég megbukott, ám visszatért egykori sikerei helyszínére és Pakson újra remekül teljesít csapatával. Szabó László újságírót és a Vasas legendáját, Kiss Lászlót kérdeztük arról, mi lehet ennek az oka.

A Chelsea mellőzött focistája, Pierre-Emerick Aubameyang nehéz helyzetbe hozta magát, ugyanis klubja nagyon megharagudott rá, amiért korábbi csapattársaival ünnepelte a Barcelona Real Madrid elleni sikerét a Camp Nou Stadionban. A londoni együttesnél azt fontolgatják, hogy felbontják a gaboni csatár szerződését.

Érik az újabb Forma-1-es botrány. A Sky Sports szakértője, Ted Kravitz ugyanis azt állítja, hogy a Red Bull valamit machinált a nyitható hátsó szárnyával, és emiatt lehetnek olyan gyorsak az egyenesben.

Érik a botrány a Red Bullnál Forrás: AFP/Ben Stansall

Óriási értetlenséget és felháborodást váltott ki román sport- és politikai berkekben az MLSZ döntése, miszerint - az UEFA jóváhagyása alapján - engedélyezte a történelmi Magyarország térképét ábrázoló molinók bevitelét a válogatott mérkőzéseire.

A labdarúgó NB I-ben 10. helyezett Újpest FC szerdán kora délután menesztette eddigi vezetőedzőjét, a szerb Milos Kruscsicsot, a helyét pedig minden bizonnyal a csapat korábbi edzője, Nebojsa Vignjevics veszi át.