Vágólapra másolva!
Mint ismert, a finálé második mérkőzését is elveszítette az ETO FC Győr női csapata az FTC ellen, így ezüstérmet szerzett a bajnokságban, míg fővárosi csapat aranyérmes lett. A meccs után a győri edzőt, Dörnyei Balázst – állítása szerint – a ferencvárosi másodedző, Vágó Attila (a játékos-edző, Vágó Fanny édesapja) arcon köpte. Az esetre közleményben reagált a Ferencváros.

A fővárosi klub kivizsgálást ígér és a cselekedetet nem tartja méltónak a Fradihoz, még akkor sem, ha a győri tréner provokálta Vágót.

Közleményt adott ki a Fradi a Dörnyei-ügyben Forrás: gyorplusz.hu/

A sportal.hu megkeresésére az FTC Sajtóosztálya közleményben reagált, amelyet változtatás nélkül közlünk:

„Az FTC sportszerűtlennek tartja Vágó Attila megnyilvánulását, ez nem volt méltó a Fradihoz. Ugyanakkor szükségesnek látjuk megjegyezni azt is, hogy az ellenfélnek sem árt méltó módon viselkednie egy olyan mérkőzés után, amelyen a Győrnek nem volt érdemi gólszerzési kísérlete sem. Tudjuk nehéz elviselni a vereséget, de a másik provokálása szintén nem sportemberhez méltó magatartás. Ami természetesen nem menti fel az FTC másodedzőjét, haladéktalanul kivizsgáljuk az esetet és megtesszük a szükséges lépéseket."