MLS: Lionel Messi egyre közelebb az Inter Miamihoz – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.06.07. 14:29
null
Hamarosan eldől Lionel Messi jövője (Fotó: Getty Images)
A francia L’Équipe értesülései szerint hamarosan eldől Lionel Messi jövője. A Paris Saint-Germaintől biztosan távozó hétszeres aranylabdás argentin édesapja hétfőn arról beszélt, hogy fia jövőjéről kedden vagy szerdán adnak hírt, így könnyen lehet, hogy Messit akár már június 7-én bejelentheti új klubja.

 

A lap arról írt, hogy a PSG-től távozó játékos szeretne Európában maradni és az FC Barcelonánál „befejezné személyes történetét”, ráadásul Messi felesége, Antonella Roccuzzo is preferálja a Barcelonába való visszatérést.

A katalánok azonban nincsenek könnyű helyzetben, hiszen gazdasági gondokkal küzdenek, épp ezért felmerült egy elmélet, mely szerint Messit a David Beckham által tulajdonolt MLS-klub, az Inter Miami szerezheti meg, majd rögtön kölcsönadná néhány hónapra – akár egy teljes idényre is – az FC Barcelonának.

A L’Équipe arról is írt, hogy Messi nem tervez Szaúd-Arábiába igazolni, annak ellenére sem, hogy állítólag előbb 400, aztán 600 millió eurós éves fizetést ajánlottak neki, ugyanis sem ő, sem családja nem szeretne letelepedni a Közel-Keleten.

A lap arról is írt, hogy Messi döntését közösségi oldalain tudatja, amint az végleges.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik