Az AC Milanhoz igazolhat a Chelsea BL-győztes sztárja

London, 2021. április 17. Hakim Ziyech, a Chelsea játékosa ünnepli a Manchester City elleni gólját az Angol Labdarúgó-szövetség Kupája, a FA-kupa elődöntőjében a londoni Wembley Stadionban 2021. április 17-én. MTI/EPA/Pool/Adam Davy
Vágólapra másolva!
A Chelsea Bajnokok Ligája-győztes futballistája, Hakim Ziyech egyre közelebb kerül ahhoz, hogy az olasz bajnok AC Milan csapatában folytassa pályafutását.

A The Guardian információi szerint a londoni sztárcsapat előrehaladott tárgyalásokat folytat a Serie A győztesével a marokkói futballista eladásáról. A Chelsea vezetőedzője, Thomas Tuchel szeretné újjáalakítani a tavalyi BL-győztes együttes játékoskeretét, és Ziyech szolgálataira már nem tart igényt.

A 29 éves támadó középpályás örömmel futballozna Olaszországban, bár a milánói óriás nem szívesen fizetne neki akkora összeget, mint amennyit Angliában keres.

Ziyech az előző idényben nem számított alapembernek a Chelsea-ben, a Premier League-ben és a BL-ben 48 meccsen lépett pályára, de csak 19 alkalommal került be a kezdőbe.

Tuchel egyébként szeretné megerősíteni csapata védelmét is, legfőbb kiszemeltje a Juventus holland válogatott védője, Matthijs De Ligt, de szívesen szerződtetné Jules Koundét a Sevillától és Nathan Akét a Manchester City-től.