A luxusautójával száguldozó Conor McGregor James Bondnak képzelte magát

62nd Annual GRAMMY Awards – Arrivals award Horizontal HEADSHOT
Irish mixed martial arts artist Conor McGregor arrives for the 62nd Annual Grammy Awards on January 26, 2020, in Los Angeles. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
Vágólapra másolva!
Márciusban a méregdrága luxusautójával száguldozott Conor McGregor, így újra meg kellett jelennie a bíróságon. Az ír MMA-harcos nem reagált a vádakra, de a közösségi médiában a szokásos stílusában üzent az embereknek.

Az ír bunyós tavasszal a 150 ezer fontos (közel 70 millió forintos) Bentley Continental GT típusú luxusautójával száguldozott, majd őrizetbe vették.

A 33 éves harcművész a franciaországi nyaralásából tért vissza Dublinba, hogy megjelenjen a bíróságon. McGregor a nyilvánosság előtt nem nyilatkozott, az ügyét szeptember 8-ig elnapolták, mivel az ügyészségi igazgató tovább vizsgálja az esetet és a lehetséges vádakat.

A The Sun megírta, hogy McGregor szombaton a közösségi médiában megtörte a csendet, de nem a vádakra reagált, hanem James Bondhoz hasonlította magát az öltönye miatt.

posztolta a képhez.

Arról egyelőre nem beszélt, hogy a filmvásznon is szívesen lenne-e Daniel Craig utódja, de a hírek szerint a száguldosásai miatt komoly büntetést kaphat a jövőben.