Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Wednesday a sorozat miatt kénytelen volt felhagyni a vegánsággal

default user icon
MME
Még november közepén debütált Netflixen a Wednesday című nyolc részes horrorvígjáték Jenna Ortega főszereplésével, ami azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Ám kevesen tudják, hogy a 20 éves színésznő kénytelen volt felhagyni a vegánsággal az Addams Family-sorozat forgatása alatt, aminek valós oka teljesen abszurd.

Többször is volt már arra példa filmes berkekben, hogy egy színésznek bizony sok olyan új szituációhoz kell alkalmazkodnia forgatás közben, amire nem vagy egyáltalán nem lehet felkészülni. Jenna Ortega, a Wednesday húszéves sztárja is pont egy ilyen helyzetbe csöppent, ugyanis a Netflix legújabb nagy sikerű sorozatának forgatása közben kénytelen volt felhagyni a növényi alapú étkezéssel, amikor Romániában dolgozott a stábbal.

- Sokáig követtem a vegán életmódot, ám amikor Romániába forgattam a Wednesdayt, kénytelen voltam lemondani róla. Ott nagyon mások az ételek. Bármennyire is próbálkoztam tartani az étrendem, egy idő után már éreztem, hogy a testem tápanyagszükségletét nem tudom maradéktalanul kielégíteni, ezért kénytelen voltam újra halat enni. Ez annyit jelent, hogy most peszkatáriánus vagyok – mondta Jenna Ortega.

A közösségi oldalakon hamar szárnyra nőtt a történetnek, így várható volt, hogy egy román kommentelő is kifejti véleményét Wednesday története kapcsán.

- Mi egy eléggé ínyencek nép vagyunk ebből a szempontból, ugyanis a legtöbb hagyományos ételünk többféle hús hozzáadásával készül. Ha Romániában vegán vagy, nehéz dolgod van, ám nem lehetetlen megvalósítani - mondta.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss