Shakira elképesztő pénzt keresett a Piquét alázó dalával

2019 Davis Cup final Madrid Rafael Nadal La Caja Magica Denis Shapovalov 2019 Horizontal
MADRID, SPAIN - NOVEMBER 24: Barcelona's football player Gerard Pique and Colombian singer Shakira attend the final ceremony of 2019 Davis Cup final at La Caja Magica on November 24, 2019 in Madrid, Spain. Burak Akbulut / Anadolu Agency (Photo by BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Gerard Piqué tavaly júniusban szakított Shakirával, akivel két közös gyerekük is van. A kolumbiai énekesnő nemrég egy dallal jött elő, amelyben kiosztja és porig alázza a világ- és Európa-bajnok focistát. Shakira mostanában biztosan nehéz napokat él meg, de legalább jól keresett a szakításban, ugyanis a Piquének címzett dalával elképesztő összegeket keresett.

A Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 című számát két hét alatt 230 millió felhasználó hallgatta meg a YouTube-on. A 45 éves énekesnő dalban dolgozta fel, hogy a Barcelona legendás focistája megcsalta és megalázta őt.

Sajnálom, édes, már régen ki kellett volna dobnom azt a macskát. A magamfajta farkas nem az olyanoknak való, mint amilyen te vagy. Kinőttelek, ezért vagy egy hozzád hasonló lánnyal" - hallható a dalban, amelynek a rengeteg megtekintése miatt a nyilvános videómegosztónak 512 ezer dollárt kell utalnia a kolumbiai énekesnőnek.

Shakirát anyagilag biztosan nem rázta meg a szakítás Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Kevin Winter

Mindemellett Shakira 500 ezer dollárt kap az Amazontól, 360 ezret a Spotify-tól és 1,2 millió dollárt az Apple Musictól, vagyis több mint 2,5 millió dollárt keresett csak ezzel az egy dallal.

Shakira Piquéről írt dala egyébként rekordot döntött a YouTube-on, miután 24 óra alatt 63 millióan tekintették meg, ezzel pedig a legnépszerűbb latin dal lett a platformon.