Vágólapra másolva!
A Lazio óriási csata végén 1-0-ra legyőzte az AS Romát, mely 60 percet emberhátrányban játszott az olasz labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának első vasárnapi rangadóján. A végül összesen - stábtagokkal együtt - öt piros lapot hozó összecsapás a lefújást követően sem ért véget, a Roma eltilttott edzője, José Mourinho és a lazio elnöke, Claudio Lotito az öltözőfolyosón keveredett balhéba.

A fővárosi derbin az első félórát követően a Farkasok brazil védője, Roger Ibanez összeszedte második sárga lapját, így rendkívül nehéz helyzetbe hozta csapatát. A házigazda Lazio emberelőnyét a 65. percben Mattia Zaccagni találatával váltotta gólelőnyre, amely után szinte azonnal egyenlített a Roma, ám hiába örültek a vendégek, videózás után les miatt elvették a találatot.

A meccsen nem ez volt az egyetlen kiállítás, találkozó közben két stábtg is piros lapot kapott, majd a lefúsát követően a kakaskodó Adam Marusic és Bryan Cristante is a kiálltás sorsára jutott.

Itt azonban még nem ért véget a történet.

Olasz lapok szerint José Mourinho - aki eltiltás miatt nem ülhetett le a kispadra - balhéba keveredett az öltözőfolyosón a Lazio elnökével, Claudio Lotitóval.

José Mourinho nem bír magával Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Alessio Romagnoli a Roma öltözője előtt ünnepelt, ezt nehezményezte Gianluca Mancini, a játékosokat pedig Claudio Lotito választotta szét Luis Alberto segítségével.

Ekkor érkezett meg az eltiltott Mourinho, pedig a szabályok értelmében nem mehetett volna be az öltözőbe. Lotito pedig nem is hagyta szó nélkül az esetet.

Mourinho megkérdezte a Lazio elnökét, hogy

Jött is a válasz Lotitotól:

A Lazio spanyol játékosa, Luis Alberto is megszólalt a nem mindennapi indulatokkal kapcsolatban.

"A Roma nem akart focizni, végig csak provokáltak. Állandóan ezt csinálják. Túl sokat jár a szájuk,

aztán mindig megjárák – mondta Alberto, aki Mourinho segítőjével, Salvatore Fotival balhézott össze.