Vágólapra másolva!
A hét első napja sem telt el eseménytelenül a sportvilágban. Sajnos ez a nap sem telt el haláleset nélkül, de szerencsére a mentőhelikopterrel elvitt magyar focista megúszta a tragikus végkimenetelt. Hosszú Katinkáék először szerepelnek a nyilvánosság előtt a nagy bejelentés óta, bizakodóak a magyar válogatott focisták az észtek elleni meccs előtt. Mutatjuk, mik voltak a legizgalmasabb sporthírek március 20-án!

Kondás Elemér totális bukása - az NB I egyik legerősebb csapatát ejti ki az NB II-be. Megpecsételődni látszik az élvonal egyik legrutinosabbnak tűnő edzőjének a sorsa.

Kondás Elemér távozik a Vasastól? Forrás: Laszlo Balogh

A gyermeket váró háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka és a férje, Gelencsér Máté jelenleg Floridában töltik napjaikat. A világklasszis sportolónő közben az első nyilvános szereplésére készül a nagy bejelentés óta.

Több mint egy évvel az eltűnése után megtalálták az egykori rögbisztár, Bryn Hargreaves holttestét – erősítette meg a halálhírt a játékos családja.

Bryn Hargreaves holttestét megtalálták Forrás: Twitter

Kis híján tragédiával végződött a Nagycenk-Répcementi megyei II. osztályú U19-es focimeccs. A második félidőből mindössze 12 perc telt el, amikor a vendégek játékosa, Ódor Ármin mozdulatlanul terült el a pályán. A fiatal játékost mentőhelikopter vitte kórházba.

Az év első válogatott meccsét játssza március 23-án a magyar labdarúgó-válogatott. Az Észtország elleni felkészülési találkozó előtt a magyar válogatott két játékosa, Bolla Bendegúz és Csoboth Kevin válaszolt a kérdésekre a Telki edzőközpontban.

Már Telkiben edz a magyar fociválogatott Fotó: Csudai Sándor - Origo

Kerkez Milos és Sallai Roland is csatlakozott a társaihoz Telkiben, így hétfő estére teljessé vált a magyar fociválogatott kerete.