Bundesliga: távozni akar a Bayern francia védője – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2023.05.30. 18:04
null
Benjamin Pavard távozni szeretne a Bayerntől (Fotó: Getty Images)
Német lapértesülések szerint nem hosszabbítja meg 2024 nyarán lejáró szerződését a zsinórban tizenegyedik bajnoki címét szerző Bayern Münchennel a csapat 27 éves francia védője, Benjamin Pavard, aki máshol képzeli el a jövőjét.

 

A Kicker beszámolója szerint Pavard vélhetően a Köln elleni, utolsó fordulóban rendezett mérkőzésen viselte utoljára a bajorok mezét, ugyanis a francia távozni szeretne a rekordbajnoktól, szándékát pedig a vezetőség felé is jelezte.

A 2018-ban világbajnokságot nyert védő szerződése 2024-ig szól a bajoroknál, de szeretne új kihívásokat keresni, így ha a Bayern akar pénzt kapni érte, akkor már idén nyáron eladja egy másik klubnak.

A Kicker szerint Pavard-ért a Bajnokok Ligája-döntős olasz Inter már a télen is tett ajánlatot, de az FC Barcelona is szeretné megszerezni a franciát, aki iránt a lap értesülései szerint a Real Madrid, a Manchester United és a Liverpool is érdeklődik.

Nem Pavard lehet az egyetlen francia védő, aki idén nyáron elhagyja Münchent, ugyanis sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain a személyes feltételekről már meg is állapodott Lucas Hernandezzel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik