Mourinhót másolta a West Ham edzője az utolsó perces dráma után - fotó, videó

West Ham United v Fiorentina - Europa Conference League 2023,Conference Football League,Czech Republic,Czechia,Europa,fi Horizontal
PRAGUE, CZECH REPUBLIC - JUNE 7: West Ham United head coach David Moyes during the Europa Conference Football League final soccer match between West Ham United and Fiorentina, at the Fortuna Arena in Prague, Czech Republic on June 7, 2023. Lukas Kabon / Anadolu Agency (Photo by Lukas Kabon / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A West Ham United egy 90. percben szerzett gólnak köszönhetően 2-1-re legyőzte a Fiorentinát a Konferencia-liga döntőjében. A győztes gól után az angol csapat edzője, David Moyes José Mourinho korábbi híres gólörömét utánozta.

A prágai Konferencia-liga-döntő az utolsó pillanatban dőlt el, Jarrod Bowen 90. percben szerzett góljára már nem tudott válaszolni az olasz együttes. A mindent eldöntő találat után az angolok edzője, David Moyes örömében végigrohant a pályán, és a jelenet kísértetiesen hasonlított José Mourinho gólörömére, amit a portugál tréner még a Porto edzőjeként mutatott be 2004-ben, amikor meglepetésre kiejtették a Manchester Unitedet a BL-ben.

viccelődött Moyes a meccs utáni sajtótájékoztatón.

A West Ham 58 év után először nyert európai kupát, és az 1980-as FA-kupa győzelme óta ez az első trófea, amit megszerzett a londoni klub.