Cristiano Ronaldo újra csúcsformában - videó

Horizontal HEADSHOT FOOTBALL MAKING A FACE
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo warms up ahead of the English Premier League football match between Brighton and Hove Albion and Manchester United at the American Express Community Stadium in Brighton, southern England on May 7, 2022. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A jelek szerint visszatalált erejéhez Cristiano Ronaldo. Habár a jelek szerint nem találja helyét a Manchester Unitednél, sikertelen átigazolási kísérletei és magánéleti problémái miatt tőle szokatlanul alulteljesített, most viszont mintha átbillent volna a holtponton - legalább is erről árulkodnak a csapat szerdai edzésén készült fotók és videó.

A 37 éves portugál sztár már a bajnoki rajtra hangoló felkészülési meccsen is furcsán viselkedett, amikor is a Rayo Vallecano elleni mérkőzés második félidejében ki sem ment a pályára, majd még a lefújás előtt elhagyta a stadiont. A PL szezonnyitó fordulójában aztán a Brighton ellen a kispadon kezdett, csak az 53. percben állt be.

A versenyszellem azonban - úgy tűnik - nem csillapodik az ötszörös aranylabdás játékosban, aki a csapat legutóbbi edzésén mindent bevetve győzte le a nála fiatalabbakat is egy sprintversenyen. Hogy a lendület mögött az erős távozási vágy áll, vagy pedig az, hogy beletörődött: marad a csapatnál, egyelőre nem tudni. A Manchester United új edzője, Erik ten Hag szerint Ronaldo edzettségi szintje javulni fog, miután kihagyta az előszezont.

- fogalmazott a holland szakember.