A hétvégi ebéd elkészítése annak kitalálásával kezdődik, és van, hogy a legtöbb időt ez veszi igénybe: ha nagy a család, azért, ha magunkra főzünk azért, de, ha vendégek jönnek, vagy sűrű a program, ami mellé valahogy a főzést is be kellene szuszakolni, akkor sem könnyű kreatívnak lenni.
Mindezek okán két menüsorral is készültünk, egy gyorsabb és egy kissé időigényesebb variációt is összeraktunk, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót! A desszert, az A- és a B-menünél is fánk, ami, úgy gondoltuk, farsang lévén, kötelező elem: a ráérős sorban a klasszikus szalagos, a gyorsított menünél a tízperces stőporos fánk zárja az étkezéseket.
A- MENÜ - RÁÉRŐS:
HÚSLEVES CÉRNAMETÉLTTEL >>>
TÖLTÖTT CSIRKECOMBOK >>>
FOSZLÓS FARSANGI FÁNK >>>
B-MENÜ - VILLÁMGYORS:
grízgaluska leves >>>
MÉZES-MUSTÁROS CSIRKEMELL >>>
sütőporos fánk >>>