Pánik a focicsapatnál: sehol sem találják az angol válogatott játékost

England v Slovakia - FIFA 2018 World Cup Qualifier Dele Alli World Cup Qualifying - European Group F England Slovakia Wembley stadium London 05 Sept 2017 Action Sport GAME Sports TEAM NurPhoto
England's Dele Alli during World Cup Qualifying - European Group F match between England and Slovakia at Wembley stadium, London on 05 Sept , 2017 (Photo by Kieran Galvin/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Dele Alli nem veszi fel a telefont, amikor a Besiktastól hívják, így a török focicsapatnál már attól tartanak, hogy a játékost baleset érte a rossz időjárási körülmények között.

Az egykor csodagyereknek tartott, ám később megbukott angol középpályás a Besiktastól az utóbbi napokban szünetet kapott és a legutóbbi három találkozón nem is volt a keret tagja. Ám a válogatott szünet ellenére vasárnap ismét bajnoki vár a csapatra a Fenerbahce ellen, ahol Allinak is jelenése lenne, így már visszavárnák a klubhoz.

Dele Alli szünetet kapott, márciusban még nem játszott a Besiktas színeiben Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Ali Atmaca

Senol Gunes vezetőedző azonban azt nyilatkozta, hogy

Alli nem jelent meg az isztambuliak edzésén, és a telefonra sem válaszol.

A török szakember úgy véli, ennek az eső lehet az oka, és attól tart, hogy játékosa balesetet szenvedett.

A 37-szeres válogatott Alli jelenleg az Everton kölcsönjátékosaként szerepel a Besiktas csapatában, ahol a szezonban 15 mérkőzésen jutott szóhoz.

Forrás