Vágólapra másolva!
Elképesztő izgalmak közepette jutott fel a Premier League-be az angol másodosztályú Luton Town. Az angol együttes csapatkapitánya, Tom lockyer a kórházban tudta meg, hogy a következő szezont már az elsőosztályban kezdheti meg a csapattal.

Tom Lockyer a Coventry elleni playoff döntő első félidejében sérült meg, és le is kellett cserélni. A 28 éves hátvédet hordágyon vitték le a pályáról, majd azonnal kórházba szállították további vizsgálatokra. A futballista így kénytelen volt a kórházi ágyáról figyelni, amint csapata drámai tizenegyespárbajban kivívta a feljutást. A néhány éve még az angol ötödosztályban szereplő Luton Town története során először játszhat majd a PL-ben, ugyanis a klub pont azelőtt esett ki az elsőosztályból, hogy megalapították volna a Premier League-et 1992-ben.

Tom Lockyert hordágyon kellett levinni a Championship rájátszásának döntőjében Forrás: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto/Mi News

A csapatkapitány ugyan nem tudott társaival együtt ünnepelni, de egy képet megosztott a közösségi médiában, arról a pillanatról, amikor megtudta, hogy sikerült a bravúr.

– írta Lockyer az Instagramon, hozzátéve, hogy csak elővigyázatosságból kellett benntöltenie az éjszakát a kórházban, így vasárnap már kiengedik.