NB II: Mátyus távozik, de már megvan a kupadöntős új vezetőedzője – NS-infó

Vágólapra másolva!
2023.06.01. 18:59
null
Lapunk úgy tudja, Erős Gábor veszi át a Budafok irányítását (Fotó: Micheller Szilvia)
Nem hosszabbította meg az idény közben kinevezett Mátyus János szerződését a labdarúgó NB II-ben 10. helyen záró, Magyar Kupa-döntős Budafoki MTE, amely a korábban Kisvárdán megbízott edzőként dolgozó Erős Gábort nevezte ki a szakmai stáb élére – értesüléseink szerint.   

 

Mátyus Jánost 2022 augusztusának végén nevezte ki vezetőedzőjének a Budafoki MTE, amely nem sokkal korábban menesztette Csizmadia Csabát.

A korábban a Honvédban, a Ferencvárosban, Győrben és Sopronban is játszó egykori labdarúgó irányításával tizedik lett a csapat az NB II 2022–2023-as kiírásában, ám hiába juttatta Magyar Kupa-döntőbe a csapatot, úgy tudjuk, a klub vezetősége nem hosszabbította meg Mátyus szerződését, aki így távozik a XXII. kerületiektől.

Lapunk úgy értesült, hogy a BMTE irányítását a játékosként Győrben, a Honvédnál, Pécsen, a Ferencvárosnál, Gyirmóton, Kisvárdán, több görög csapat mellett Bulgáriában is megfordult 42 éves Erős Gábor veszi át, aki a 2021–2022-es évadban Kisvárdán megbízott edzőként dolgozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik