Megtámadták a Manchester City drukkerei az ellenfél kapusát - videó

fbl Horizontal
Aston Villa's Swedish goalkeeper Robin Olsen removes a smoke bomb during the English Premier League football match between Manchester City and Aston Villa at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on May 22, 2022. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Megtámadták a Manchester City drukkerei az Aston Villa kapusát, Robin Olsent. A bajnoki cím ünneplése közben a pályára tóduló drukkerek elől úgy kellett kimenekíteni a kapust.

A City drámai körülmények között nyerte meg az angol bajnoki címet, a lefújás után pedig a magukról megfeledkezett drukkerek elözönlötték a játékteret. Az Aston Villa játékosai közül volt, aki nem kapcsolt időben, így a vendégek kapusa, Robin Olsen sem futott azonnal az öltözőbe.

A City drukkerei közül többen is inzultálták a kapust, volt aki pofon is vágta, végül a biztonság őröknek is komoly feladat volt lekísérni a kapust.

A Manchester City már ki is adott egy közleményt, elnézést kértek a kapustól, keresik a tetteseket, akiket ki fognak tiltani majd a csapat stadionjából.