Már a Joshua elleni visszavágóra készül az ukrán sztárbokszoló

Box TOPSHOTS Horizontal BOXING
Ukrainian boxer Oleksandr Usyk (L) fights British heavyweight champion boxer Anthony Joshua at the end of their heavyweight boxing match at Tottenham Hotspur Stadium in north London on September 25, 2021. - Usyk defeated Joshua on points. (Photo by Adrian DENNIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A WBO, a WBA, az IBF és az IBO veretlen nehézsúlyú világbajnoka, Olekszandr Uszik már nagy erőkkel készül az Anthony Joshua elleni visszavágóra. Az ukrán klasszis felkészülését a nehézúlyú kongói ökölvívó, Martin Bakole fogja segíteni.

Hivatalosan még mindig nem jelentették be az időpontot és a helyszínt, de már nagy erőkkel készül a nyárra tervezett, Anthony Joshua elleni visszavágójára a WBO, WBA, IBF, IBO veretlen nehézsúlyú világbajnok, Olekszandr Uszik.

Az ukrán klasszis már a tavalyi csúcsrangadó előtt is igénybe vette sparring partnerként Martin Bakole szolgálatait, és most ismét felkérték a kongói öklözőt, hogy csatlakozzon Uszik kesztyűpartnereihez. Bakole korábban dolgozott együtt a már említett Joshuával, illetve a WBC világelső Tyson Furyval is a Whyte elleni felkészülése során.

Uszikék olyannyira tisztelik a képességeit, hogy a csapatukból valaki konkrétan azt mondta, Martin világbajnok lesz a nem túl távoli jövőben" - nyilatkozott a helyzetről Bakole edzője, Billy Nelson.

hasonlította össze védecét Jushával az edző.

Az előzetesen esélyesebbnek tartott Joshua tavaly szeptemberben, Londonban maradt alul Uszikkal szemben, aki meglepetésre egyhangú pontozással győzte le a világbajnokot a 12 menetes találkozón. A címmeccsükről született szerződés záradéka szerint Joshua veresége esetén jogosult a visszavágóra.

Forrás