Vágólapra másolva!
Lőw Zsolt másodedző szerint szenzációsan igazolt idén nyáron a Chelsea FC labdarúgóklub.

- nyilatkozta kedden az M1 aktuális csatornán. A londoni klubhoz az elmúlt hetekben kilenc új játékos csatlakozott, többek között Raheem Sterling, Kalidou Koulibaly és Marc Cucurella.

A magyar tréner hangsúlyozta: nem állítják, hogy készen van a keret, sőt, számítanak még egy-két erősítésre. Hozzáfűzte, ha ez mégsem valósul meg, akkor a jelenlegi kerettel is elég erősek lesznek, és fel tudják venni versenyt a többi csapattal.

Lőw szerint újra kell építkezniük, mert az érkezőket be kell illeszteni, ráadásul négy-öt meghatározó játékos elhagyta a klubot a nyáron. A távozók között volt Antonio Rüdiger, Danny Drinkwater és Timo Werner is. A célkitűzésekről elmondta: elképesztően erős a Premier League mezőnye, de szeretnének a Bajnokok Ligája-indulást érő első négy hely valamelyikén végezni, az FA Kupában és a BL-ben pedig minél tovább jutnának.

Lőw Zsolt szerint szenzációsan igazolt a Chelsea Forrás: AFP

A Chelsea vasárnap úgy játszott otthon 2-2-es döntetlent a Tottenham Hotspurrel, hogy a vendégek a 96. percben egyenlítettek másodszor. A végjáték paprikásra sikerült, a két vezetőedző indulatosan összeszólalkozott, melynek eredményeként Antonio Conte, a Chelsea korábbi, a Tottenham jelenlegi szakvezetője, illetve Thomas Tuchel, a Chelsea trénere egyaránt piros lapot kapott. Amennyiben utóbbit eltiltják, vasárnap

Lőw Zsolt irányíthatja az együttest a Leeds United otthonában.

A magyar tréner úgy fogalmazott, szerdán lesz a fegyelmi tárgyalás, és reméli, hogy meghallgatják a vezetőedzőket a döntés előtt, hiszen szerinte semmi olyan rendkívüli nem történt, ami miatt bármelyik edzőt el kellene tiltani.

"Felfokozott hangulatban, egy derbin két edző szóváltásba keveredett, ezen kívül

és ki fogja a megbeszélést tartani, illetve meccselni" - nyilatkozta Lőw.