Messit megtartaná és angol sztárt igazolna a PSG

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Argentína-Ausztrália, Nyolcaddöntő, Ahmad bin Ali Stadion, 2022. 12. 03., Argentína, Ausztrália
DOHA, QATAR - DECEMBER 03: Lionel Messi of Argentina celebrates after scoring the team's first goal during the FIFA World Cup Qatar 2022 Round of 16 match between Argentina and Australia at Ahmad Bin Ali Stadium on December 03, 2022 in Doha, Qatar. (Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Nasszer el-Kelaifi a Paris Saint-Germain labdarúgóklub elnöke szerződést hosszabbítana Lionel Messivel, és a katari világbajnokság után fog tárgyalni a legendás argentin támadóval.
Vágólapra másolva!

A 2021-ben leigazolt hétszeres aranylabdás játékosnak jövő nyáron jár le a szerződése a párizsi együttesnél és a klubelnök szerint az eredményei alapján egyértelműen meg szeretnék tartani a 35 éves futballistát.

"Abban egyeztünk meg, hogy a világbajnokság után megbeszéljük hogyan tovább" - mondta el-Kelaifi, majd azt is hozzátette, hogy mind a klub, mind Messi nagyon boldog volt, amikor szóba került a közös munka folytatása.

A PSG az argentin kiválóság megtartása mellett egy új játékos igazolását is fontolóra vette, mivel a Manchester United 25 éves szélsője, Marcus Rashford is szabadon szerződtethető lesz a nyáron.

"Jelenleg hagyjuk, hogy a katari világbajnokságra koncentráljon és ha még januárban is fennáll a vezetőség érdeklődése iránta, akkor remélhetőleg leülhetünk vele tárgyalni" - fogalmazott a 49 éves üzletember.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.