Vágólapra másolva!
A ciprusi kerkida.net értesülései szerint a 35 éves, 42-szeres magyar válogatott támadóval, Nikolics Nemanjával erősítheti meg keretét a 14 csapatos ciprusi bajnokságot 21 mérkőzés után négypontos előnnyel vezető AEK Larnaca. Az átigazolás azóta már hivatalossá is vált. 

A magyar válogatottban nyolc gólig jutó Nikolics korábban megfordult a Kaposvárnál, legnagyobb hazai sikereit pedig a MOL Fehérvárral érte el, hiszen gólkirály lett az NB I-ben, majd a Legia Warszawánál a lengyel, a Chicago Fire-nél pedig az amerikai pontvadászatban is a legjobb góllövő lett.

Nikolics távozott Törökországból, Ciprusra igazolhat Forrás: facebook.com/nikolicsofficial/

A pályafutása 524 mérkőzésén 292 gólt szerző Nikolics nyáron távozott Fehérvárról, s legutóbb a török másodosztályban szereplő Pendiksport erősítette, de ott csak kilenc mérkőzésre nevezték, gólt nem szerzett, majd decemberben szerződést bontottak a felek, így az előző idényben 36 mérkőzésen 14 gólig jutó támadó jelenleg szabadon igazolható - írja az nso.hu.

A kerkida.net pedig úgy tudja, hogy Nikolics Gyurcsó Ádám jelenlegi klubjánál, a bajnokságot vezető AEK Larnacánál folytathatja karrierjét.

Frissítés: a ciprusi klub hivataloan is bejelentette Nikolics megszerzését: