Eb-selejtező: így reagált Ödegaard Rodri brutális szerelésére – videó

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.03.26. 14:41
null
Ödegaard szerint, látványos volt a szabálytalanság (Fotó: Twitter)
Szombat este a norvég labdarúgó-válogatott 3–0-s vereséget szenvedett Spanyolországtól az Eb-selejtező 1. fordulójában. A mérkőzés folyamán Rodri egy nagyon veszélyes szerelést mutatott be Martin Ödegaardon, aki a meccs után nem tartotta magában a véleményét az esetről.

A Manchester City védője a tizenhatoson belül szállt bele a norvég csapatkapitányba, miután ő ellőtte a labdát. Mivel Rodri szabad szemmel láthatóan Ödegaard lábát találta el a labda helyett, a legtöbb néző számára egyértelműen tizenegyest ért a becsúszás, azonban a játékvezető tisztának ítélte meg a mozdulatot. Ödegaardon már látszott, miután felkelt a földről, hogy nem ért egyet a döntéssel, de a mérkőzés után a norvég a Tv2-nek adott interjújában is kifejtette véleményét az esetről.

„Szinte biztos vagyok benne, hogy büntetőt érdemeltem volna. A bokámra célozva csúszott be, és rúgott fel. Ez egy látványos szabálytalanság, de ennél többet nem szeretnék beszélni a bíróról, különben biztosan megbüntetnek” – mondta az Arsenal középpályása.

A kérdéses szituáció:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik