Vágólapra másolva!
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli 33 év után szerzett újra bajnoki címet Luciano Spalletti vezetésével. Mint ismert, a vezetőedző távozik a klubtól, a szurkolók pedig különleges búcsúajándékkal kedveskedtek neki. Az ultrák jelképesen visszaszolgáltatták annak az autónak a kormányát, amit még 2021 októberében loptak el tőle.

A 64 éves edzőt a Napoli médiatermében látogatték meg a klub ultrái, akik egy nagy csomagot is átadtak a mester részére, méghozzá maszkban felsorakozva, egy hatalmas molinót kifeszítve.

Spalletti természetesen izgatottan bontotta ki a csomagot, ami egy Fiat Panda kormányát rejtette néhány CD társaságában.

Luciano Spallettit meglepték a szurkolók Forrás: AFP/Andreas Solaro

Az eset érdekessége, hogy 2021. októberében a nápolyi szállodai szobájának ablaka alól lopták el edző Fiat Pandáját a gyengébb eredmények miatt. Tavaly májusban a drukkerek felvállalták a tettes szerepét, s azt üzenték neki,

amikor majd elhagyja a klubot, visszaadják neki a kocsit. Nos, a drukkerek végül "betartották" az ígéretüket.

Mint kiderült, nem a szurkolók lopták el a járművet - csak azért vállalták a cselekményt, mert ekképpen is jelezhették, elégedetlenek a Napoli eredményeivel -, de jelképesen most visszaadták. Az olasz mester jót nevetett az ajándékon és megölgette az ultrákat.